Viikko 1 , Päivä 6
 
 
 

 


Photobucket

 Kello 5.33. Big Brother on herättänyt Slummin asukkaat varhain.  Slummin miehet lukuunottamatta Ramia juttelivat aaveista ja henkimaailmasta.  Keira vain seurasi miehien puheita ihmetellen.  Susanna taas luki sääntökirjaa.

Photobucket

"Kumma juttu kun näin aikaisin herätetään." ,hän valitteli. Sitten kuului Big Brotherin kuulutus. "Slummin asukkaat! Siirtykää pihalle."

Photobucket
Pamela ja Chiqi alkoivat spekuloimaan tulevia tapahtumia. "Miks meidät siirretään pihalle?" ,kummasteli Chiqi. "Ehkä se on meidän rangaistus!" ,keksi Pamela.

Photobucket

  Kello 6.00. Slummin asukkaat odottelevat terasilla sisään pääsyä.  "Tänään on sunnuntaikin! Jotain rajaa." ,valitti Keira. Asukkaat olivat kylmissään.

Photobucket

Sitten Pamela alkoi itkemään ja yritti pidätellä kyyneliään. "Noin kova mimmi ja nyt se itkee. Slummi ihan hirveän kova paikka meille kaikille." ,sanoi surullinen Chiqi.

Photobucket

Kello 8.14. Slummin asukkaat ovat nyt päässeet sisälle.  Slummin asukkaat epäonnistuivat viikkotehtävässään ja heidän elinoloja huononnettiin. Koko Slummi on täytetty heidän valmistamilla kukkakimpuilla.  "Voi helvetin kukat. Oon niin kyllästynyt teihin." ,kirosi vihainen Pamela.


Photobucket

Loputkin Slummin asukkaat huomasivat kukakimput jotka täyttivät koko Slummin.   Chiqi ja Keira alkoivat myös valittelemaan. "Minusta ainakin tämä on nyt mielenkiintoisempaa." ,tuumasi Rasmus.

Photobucket

Sitten verhot laskeutuivat ulko-ovien eteen. "Tulee nyt tosi kiva sunnuntai ilta!" ,hymyili Mikael.  "Tää ei voi olla totta! Me tukehdutaan tänne kukkien sekaan!" ,huusi epäuskoinen Keira.

Photobucket

Kello 12.34.  Paratiisin asukkaat ovat juuri heränneet.  Mauno on jo pukeutunut illan Talk Showta varten.


Photobucket

Katri on juuri pakannut tavaransa ja mennyt juttelemaan inesin kanssa. "Varmaan ärsyttävää ,kun oot just pakannut ja joudut taas illalla purkamaan tavarasi." ,sanoi Ines. "Niinpä." ,sanoi itsevarma Katri.


Photobucket

Martina ja Sauli keskustelevat tulevasta häädöstä. "Oikeesti mua tulee tosi ikävä sua jos sä lähdet tänään kotiin. Sä ja Daniel ootte mulle läheisimmät tässä talossa." ,sanoi Martina. "Ei mitään hätää. Mä pysyn täällä vaikka väkisin." ,rauhoitteli Sauli hymyillen.


Photobucket
  Risto puhui Keiralle elektroniikkapeleistä. "Mä en kyllä ole ikinä tajunnut noista peleistä yhtikäs mitään." ,sanoi Keira. Vieressä Mika kertoi Ramille vitsin , josta Rami alkoi nauramaan.  "Noin huonoa vitsiä en oo kuullu pitkään aikaan." ,nauroi Rami.

Photobucket

Paratiisin asukkaat Katri ja Sauli ovat pukeutuneet ja valmistautuneet illan Talk Showta varten. "Näytätä nyt tosi komealta." ,kehui Katri.  "Niinhän mä aina näytän." ,hymyili Sauli.


Photobucket

Sitten Ines tuli keskeyttämään heidät. "Katri voisitko auttaa mua värjäämään hiukseni vaaleammaksi?" ,kysyi Ines.  "Voin yrittää." ,sanoi Katri ja jatkoi Saulin katsomista lumoutuneena.


Photobucket

Kello 15.40.  Katri on auttanut Inestä värjäämään hänen hiuksensa. Ines oli tyytyväinen hiuksiinsa ja päätti viimeistellä meikkinsä.


Photobucket

Martina ja Jari päättivät tanssia musiikin tahdissa.  Heidy vain seurasi heitä takaalta.


Photobucket

Slummin asukkaat juttelivat ryhmässä heidän olohuoneessa.

Photobucket

Paratiisin asukkaat Heidy ja Martina päättivät mennä laittautumaan. Martina halusi laittaa hiuksensa ja Heidy päätti meikata itsensä.


Photobucket

kello 16.01.  Martina on laittanut hiuksensa uuteen uskoon.  "Oon niin varma ,että lähen kotiin." ,sanoi Heidy. "No sitten sä lähet. Ei se maailmanloppu ole." ,sanoi Martina ja jatkoa siistiytämistä.

Photobucket
Samaan aikaa Maria , Daniel ja Mauno juttelivat sohvilla. Mauno kertoi pelkäävänsä kotiinlähtöä. "Sulla on kuule niin suuret mummo kannatusjoukot ,että pysyt täällä talossa viellä pitkään." ,sanoi Daniel hymyillen. "Toivottavati." ,jatkoi Maria.

Photobucket
Paratiisin asukas Jari on päättänyt loikoilla nojatuolissa aikansa kuluksi.
Photobucket

Mika valittelee Slummin pahaa ruokaa Susannalle. "Tää on niin pahaa ja hampaatki menee rikki ,kun tää on niin kovaa." ,hän sanoi. "Kyllä sä viellä Paratiisiin pääset syömään maukasta ruokaa." ,sanoi Susanna. "Jos ees jään tänne taloon. Ulkomaailmassa odottaa ainakin kaikenmaailman herkut." ,sanoi Mika.


Photobucket
Mika ja Mikael juttelevat tulevista häätöäänestyksen tuloksista. "Mä luulen ,että lähden kotia kohti. Mitä mieltä sä olet?" ,kysyi Mika. Mikael hymyili ja vastasi : "Uskon ,että selviän ainakin tämän häätöäänestyksen."

Photobucket

Katri on tullut vessaan ja purskahtanut itkuun. "Mä en kestä ,kun tänään joku lähtee kotiin. Kaikista on tullut niin läheisii ja niitä tulee kova ikävä." ,itki Katri.  "Ehkäpä se kotiinlähtijä oletkin sinä? Ei kannata olla noin itsevarma ja olisit vain onnellinen jos saisit edes jäädä taloon." ,sanoi Martina kyllästyneenä.

Photobucket

 Rasmus on päättänyt tulla kehumaan Susannaa. "Sä oot sisäisesti ,sekä ulkoisesti kaunein nainen jota olen vähään aikaan nähnyt." ,kehui Rasmus. "Tää piristi päivääni todella paljon. Voi ,että sä olet ihana." ,sanoi Susanna hymyillen. "Se halus vaan olla kohtelias." ,vitsaili Risto.

Photobucket  
Photobucket


Kello 17.02.  Paratiisin asukkaat ovat päättäneet tanssia ja pitää hauskaa ,ehkä viimeisen kerran tällä kokoonpanolla.


Photobucket
Slummin asukkaat taas odottelivat tulevaa Talk Showta tylsistyneenä sängyissä.  Rami luki vain sääntökirjaa ja muut päättivät olla hiljaa.
Photobucket
"Niin hiljaista ja niin tylsää." ,sanoi Chiqi närkästyneenä  ja jatkoi lepäämistä.

Photobucket
Paratiisin asukkaat tanssivat edelleen. "Ootte muuten tosi hyviä tanssijoita." ,kehui Martina.  Kaikilla Paratiisin asukkaat olivat kerrankin yhdessä iloisia.

Photobucket

 Kello 17.30. Jari ja Daniel ovat päättäneet mennä syömään. "Kaikinpuolin kaunis päivä on tänään." ,sanoi Jari. "Niin muuten on. Harmi vain ,että joku joutuu lähtemään kotiin." ,sanoi Daniel.

Photobucket

Mauno ja Maria ovat päättäneet liittyä mukaan syömään.  Jari yritti pitää heidän kesken keskustelua yllä.

Photobucket
Kello 18.00. Big Brother on kuuluttanut ,että Talk Showhun on aikaa enään 3 tuntia. Katrin ilme muuttui heti surulliseksi ja hän päätti mennä sohvalle makoilemaan.

Photobucket
Kello 20.56. Paratiisin asukkaat ovat kokoontuneet sohville. Martina on päättänyt tiedustella asukkaiden ansiotuloja.

Photobucket

 Slummin asukkaat olivat myös istumassa penkeillä. Vain Mikael puuttui ja hän kiiruhti nopeasti istumaan muiden asukkaiden hoputtamana.

Photobucket
Photobucket

 Kello 21.00. Talk Show voi alkaa!

 

Talk Show

 

Photobucket

 "Tervetuloa koko Big Brotherin ihka ensimmäiseen Talk Showhun. Minä olen Elisa Parkkola ja vieressäni on mieheni Panu Parkkola." ,sanoi Elisa iloisesti.  "Ja me molemmet juonnamme tätä Big Brotheria." ,jatkoi Panu.

Photobucket
Photobucket

"Hyvää iltaa asukkaat. Täällä Elisa!". Asukkaat tervehtivät kohteliaasti juontajaa. Asukkaat tärisivät selvästi jännityneenä ,sillä tämä oli ensimmäinen suora yhteys yleisöön ja katsojiin.


Photobucket

"Tämän illan lopulla paljastetaan kotiinlähtijä. Slummin asukkaista häätöäänestyksessä ovat Mikael ja Mika. Kuinka paljon teitä mahtaa jännittää?" Mikael ja Mika puristivat hampaitaan. "Jännittävin hetki koko talossa." ,he sanoivat yhteen ääneen.


Photobucket
"Paratiisin asukkaista häätöäänestyksessä ovat Katri , Sauli , Heidy ja Mauno. Kuinka teitä jännittää asteikosta yhdestä kymmeneen?" Kolme asukasta vastasi 10 ,kun taas Katri vastasi 6 ,mistä muut alkoivat ihmettelemään.

Photobucket

Sitten kamerat siirtyivät taas studioon. "Talossa on oltu vasta viikko ,mutta romanttisia hetkiä on jo koettu." ,sanoi Elisa ja suuteli Panun kanssa.


Photobucket

Sitten Panu siirtyi telkkarin eteen ,joka oli juuri käynnistymässä.  "Tässä teillä siitä pätkiä." ,hän sanoi.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

 "Tervetuloa takaisin!" ,sanoi Elisa. "Talk Showssa on vain tällä hetkellä vain yksi ihminen yleisössä. Joka viikkoa yleisöä on aina yhä enemmän.",jatkoi hän.


Photobucket
Sitten Elisa käveli Panun luoke. "Vaikka talossa on eletty sovussa ,niin riidoilta ei ole vältytty. Tässä teille kooste siitä!" ,sanoi Panu.

 

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

 

 

 

Photobucket
"Tervetuloa taas takaisin. Otamme suoran yhteyden talon asukkaisiin ja utelemme heidön tapahtumiaan tässä talossa." ,sanoi Elisa

Photobucket

"Hei Paratiisin asukkaat! Täällä edelleenkin Elisa."  "Heii!" ,tervehtivät paratiisin asukkaat.

 

Photobucket
"Ines , ovatko hiukset ja vaatteet tärkeimpiä asioita koko elämässäsi?" Ines alkoi vain hymyilemääm kysymyksestä ja vastasi : "Kyllä ne ovat kavereideni ja perheeni lisäksi."

Photobucket

"Jari! Ennen taloon tuloasi sanoit rakastavasi ärsyttämistä ja komentelua. Nyt et ole oikein tehnyt muutakuin ollut kokoajan hiljaa ja istunut hiljaa nurkissa. Mistä tämä johtuu." Jari muuttui heti totisemmaksi. "En oo varmaan ollut viellä oma itseni näin lyhyenä aikana. Lupaan ,että jatkossa teen sen." ,sanoi Jari.

Photobucket
"Daniel , aijotko sinä käydä kaikki talon naiset läpi ,ennekuin löydät rakkauden?" Daniel alkoi ihmettelemään. "Mitä sä tolla tarkotat?" ,hän kysyi. "Tiedät kyllä!"  "Meillä oli Katrin kanssa vain pientä sutinaa ja nyt on Martinan kanssa sutinaa, Sinä se." ,sanoi Daniel.
Photobucket

"Maria , on Mauno sinulle talossa oikein tärkein ihminen?"  "Kyllä on!" ,puhui Maria vakavasti.

Photobucket
"Sinusta ja Danielista ei taitanutkaan tulla Big Brotherin ensimmäistä paria. Teidän välillä oli selvää kemiaa. Mikä meni vikaan?" Katrin naama muuttui punaiseksi ja sitten hän alkoi kokoamaan itseänsä. "Ei menny mitään vikaan. Näin sen varmaan pitikin mennä." ,sanoi Katri.

Photobucket

"Heidy. Milloin me näämme sinun värikyyttäsi tässä talossa?" "Kyllä te olette sitä hiukan nähnyt ja tulette viellä näkemään enemmän." ,vastasi Heidy topakasti ja loukkaantui kysymykseen.


Photobucket

"Sauli. Aijotko olla myös pelimies talossa?"  "Olen vain oma itseni." ,vastasi Sauli ytimekkäästi ja lyhyesti.


Photobucket

"Mauno , Aijotko salata viellä pitkään sinun ja Marian romanttisia kanssakäymisiä?" Mauno alkoi hymyilemään ja muut asukkaat alkoivat ihmeissään ihmettelemään. "Saa nähdä." ,vastasi Mauno viekkaasti.


Photobucket

"Martina. Olet ärsyttänyt monia asukkaita tämän viikon kuluessa. Mistä se johtuu? Tuleeko se vain luonnostaan?" Martina loukkaantui ja alkoi ihmettelemään kysymystä. "Mä en ole ketään ärsyttänyt. Noi muut asukkaat ärsyttää mua." ,vastasi Martina kovaanääneen.


Photobucket

"Hyvää iltaa Slummin asukkaat. Täällä Elisa!" "Iltaa!" ,asukkaat tervehtivät yhteenääneen.

Photobucket

"Mika , Osaatko pitää ikinä suutasi kiinni oikeaan aikaa?" Mika hämmästyi ja sanoi ihmeissään. "Ei ole minusta väärää ja oikeaa aikaa."

Photobucket

"Mikael. Jos selviäit tänään häätöäänestyksestä ,niin miten tulet pärjäämään talossa henkisesti?" "Hyvin mä tulen pärjäämään , jos ei olisi tätä Slummia. Ikävä ulkomaailmaan on myös hellittänyt." ,vastasi Mikael hetken mietittyyän.


Photobucket
"Rasmus , tarkkailetko ulkomaailmassakin ihmisiä koko ajan?" Rasmus alkoi hymyilemään. "Mä yritän vain katsoa ,että minkälaisia ihmisiä he ovat." ,vastasi Rasmus.

Photobucket

" Susanna , olet ärähdellyt viime aikoina Slummissa jo useaan otteeseen. Mistä tämä mahtaa johtua? "Joskus on vaan hermot kireellä ,mutta tänään olen mielestäni ollut oikein iloinen lukuunottamatta sitä kukkarangaistusta." ,vastasi iloinen Susanna.

Photobucket

" Risto. Ennen taloon tuloa sanoit ettet pidä herkistä ihmisistä. Viime päivillä olet kuitenkin ollut sellainen." Risto muuttui hieman vihaiseksi. "No en mä nyt koko ajan täällä nyyhkytä. Tää on vain poikkeustapaus." ,hän ärisi.

Photobucket

" Pamela. Olemme jo nähneet sinusta herkemmän puolen. Mitä voimme viellä nähdä?" "Se teidän pitää itse katsoa ,niin näette." ,vastasi Pamela arvoituksellisena.


Photobucket

" Keira , onko Big Brother sitten niin kamala paikka?" Keira alkoi nauramaan ja vastasi : "Kyllä tää oikeasti on. Mutta täällä on myös joskus kivaakin."


Photobucket

" Chiqi. Valitatatte Keiran kanssa eniten koko talossa. Onko elämänne ulkomaailmassa oikeasti niin helppoa?" "Tietenkin on. Täällä on ainoa hyvä juttu ettei pidä käydä töissä." ,vastasi Chiqi hymyillen.

Photobucket
"Rami. Vedät ensin kunnon kännit ja sitten mökötät hiljaa koko loppuviikon. Mistä tämä mahtaa johtua?" Rami muuttui todella vihaiseksi. "No en kuule tiedä!" ,hän vastasi äristen.

Photobucket
"Tervetuloa takaisin meidän pariimme. Osasta asukkaasta saimme hyvää tietoa haastatteluassa , toisten haastattelu jäi viellä avonnaiseksi." ,sanoi Panu.

Photobucket

"Nyt kuitenkin katsomme tämän viikon parhaat palat." ,sanoi Panu ja siirtyi telkkarin viereen.

 

2126
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

 




Photobucket
"Tämä viikko on kohta takana. Kohta ensimmäinen ja toinen häätö on totta." ,sanoi iloinen Elisa.

Photobucket

"No Panu , mitä mieltä olit viikosta?" ,kysyi Elisa. "Ensimmäinen viikko oli hyvä ,mutta olisi se voinut olla parempikin. Uskon ,että pienemmässä porukassa tulee olemaan hauskempaa." ,vastasi Panu. "No ,kohta sieltä karsitaankin kaksi henkilöä ulos. Olen nyt saannut tiedot ketkä putoavat." ,sanoi Elisa.

 


Photobucket
Sitten Elisa meni istumaan tuolille. "Otamme nyt yhteyden taloon ja paljastamme ketkä kaksi putoavat tänään." ,sanoi Elisa totisena.

Photobucket
Photobucket

 

"Hei taas asukkaat. Olen saannut tiedot siitä kuka tänään putoaa." ,sanoi Elisa puhuen mikrofoniin.  Paratiisin ja Slummin asukkaat alkoivat heti jännittelemään yhdessä. Häätöäänestyksessä olevat istuivat vierekkäin.


Photobucket
"Ensimmäisenä Big Brother talosta häädetään.." Sauli ja Katri odottivat hymyillen tulosta.

...........................................................................................................................................

 

 


Photobucket

Heidykin odotti hymyillen ja jännittyneenä tulosta. Mauno istui todella vakavana sohvalla ja puristi jalkojaan. Häntä jännitti todenteolla.

 

......................................................................................................................

 


Photobucket
Slumissa Mika ja Mikael jännittävät myös tiiviisti yhdessä. "Onnea sullekkin." ,vastasi Mikael nopeasti Mikaelle. Mika istui vain liikuttamattomana sohvalla.

Photobucket

"Katri!" Katri oli purskahtaa itkuun kuultuuan nimensä. Sauli ja Heidy olivat tähän tyytyväisiä ,sillä he saisivat omasta mielestään jatkaa Big Brother talossa. Yhtääkkiä Elisa jatkoi ... "Toisena häädetään..."  "Eikä! Tänään häädetään kaksi." ,vihainen Mauno huudahti.


Photobucket

Pian Heidykin muuttui vakavaksi. Sauli istui vain hymyillen sohvalla.

 

 

..........................................................................................................................................



Photobucket

Slummissa Mikael oli nyt myös ihan hiljaa ja pysyi vain jännittyneenä paikoillaan. Mika hengähti koko ajan raskaati.

 

 

..................................................................................................................................................



Photobucket
"Sauli!" ,kuului Elisan huuto.  Saulin ilme vain muuttui vakavaksi. Tämä tuli miehelle hieman yllätyksenä. "Selvittiinkö me loput nyt?" ,kysyi epäuskoinen Heidy.

Photobucket

"Paratiisissa on nyt paljon tilaa. Lähtee nyt parit matkalaukut noiden lähdettyä." ,puhui Risto. Mika ja Mikael katsoivat toisiaan ihmeissään ja toivoivat ettei tänään häädettäisi enään asukkaita.


Photobucket

"Tää on niin epäreilua ,että Katri joutui lähtemään!" ,huusi järkyttynyt ja vihainen Keira. Rami oli myös ilmeestä päätellen surullinen ,sillä hän piti Katrista ja Saulista.


Photobucket

"Teillä on minuutti aikaa hyvästellä muut asukkaat." ,kailotti Big Brother. Katri ja Sauli nousivat heti seisomaan.


Photobucket

Muutkin Paratiisin asukkaat nousivat seisomaan ja muut asukkaat alkoivat halailemaan häädettyjä asukkaita.


Photobucket

Katri ja Ines ja Sauli ja Daniel halasivat kaikista pisimpään. He olivat olleet talossa läheisimmät toisilleen. "Katri en pärjää täällä ilman sua. Älä lähde." ,anoi itkuinen Ines. "Lupaan ,että tullaan näkemään viellä ulkomaailmassa. Sä tuut viellä voittamaan tämän kilpailun." ,rauhoitteli Katri


Photobucket
Kun kaikki olivat hyvästelleet toisensa ,niin Katri ja Sauli lähtivät ovien eteen odottomaan. Muut Paratiisin asukkaat seurasivat perässä.

Photobucket

"Mulle tulee sua niin kova ikävä!" ,itki Ines Katrille. "Niin mulle suakin. Ainakin pystyn seurailemaan teitä telkkarista." ,sanoi Katri itkuaan pidätellen.


Photobucket
"Heii! Pärjäilkää." ,huusivat Paratiisin asukkaat yhteenääneen Saulille ja Katrille ovien avattua.

Photobucket

Pian Sauli ja Katri olivat jo käytävällä ja kävelivät kohti Talk Showta kohti. Molemmat olivat pettyneet ,että joutuivat ensimmäisinä häädetyiksi.


Photobucket

"Onneksi meidät häädettiin kahdestaan ,ettei ulkomaailmaan olisi niin jännittävä astua." ,sanoi Katri Saulille. Sauli vain oli hiljaa ja käveli eteenpäin.


Photobucket
Kaikki Paratiisin asukkaat paitsi Ines olivat siirtyneet keittiön läheistyyeen. Ines oli viellä haikeilemassa käytävien ovien lähellä Katria. "Tää oli suuri pommi." ,sanoi Daniel. "Mä olin niin varma ,että lähen." ,sanoi Heidy.

Photobucket
Ines vain itki ja kaipasi Katria takaisin.

Photobucket

Myös Keira ja Chiqi itkivät ja halailivat toisiaan. "Me ei edes pystytty kunnolla hyvästelemään Katria. Me nähtiin se viimeksi terassilla ,kun tehtiin sitä tehtävää." ,sanoi itkuinen Keira halateessaan Chiqiä.


Photobucket
"Miltä nyt tuntuu kun selvisitte tuplahäädöstä?" ,uteli Rasmus. "Aivan ihana tunne." ,huudahti Mikael. "Mä taas olin varma ,että putoan. Onneksi mäkin oon viellä täällä." ,sanoi Mika.

Photobucket
Risto alkoi vain nauramaan ,kun huomasi muiden nyyhkivän häädettyjen asukkaiden perään. "Hei ei tää nyt maailmanloppu ole. Ne vaan häädettiin talosta ,ei ne kuolleet." ,sanoi Risto nauraen. "Haista sinä vittu!" ,huusi vihainen Susanna.


Photobucket

 

 "Tervetuloa takaisin Talk Showhun. Häädetyt asukkaat saapuvat tuota pikaa tänne. Heidän jälkeensä taloon jäi ilmaan surua ja kireyttä." ,sanoi Elisa.

Photobucket

 Sitten Katri ja Sauli astuivat Talk Showhun ja kävelivät kohti studiota.

Photobucket

 Innokas fani hurrasi heille. "Onpas täällä tyhjää." ,kummasteli Katri.

Photobucket

 He olivat enää kahden metrin päästä ovesta. Saulia jännitti niin kovasti ,että hän haukkoi kauhuissaan henkeä.

 

Photobucket

Sitten ovet aukesivat ja Sauli ja Katri olivat astuneet Talk Showhun.


Photobucket

"Tervetuloa!" ,huudahti Panu.


Photobucket

Sitten hän tervehti molempia asukkaita. "Ihana tavata sutkin." ,sanoi Panu halatessaan Katria.


Photobucket

Sitten Katri siirtyi Elisan haastatteluun.


Photobucket

Molemmat päätyivät halailemaan tervehdykseksi.


Photobucket
"Onko pettymys suuri pudota ensimmäisenä?" ,kysyi Elisa. "Aluksi se oli ,mutta sitten kun kuulutettiin Saulinkin ääni ,niin se sitten lievitti tuskaa." ,sanoi Katri. "Mikä sitten meni pieleen ,että putosit ensimmäisenä?" ,kysyi Elisa. "Katsojat ja muut asukkaat eivät varmaan pidänneet minusta ,vaikka yritin kaikkeni miellyttääkseni heitä." ,vastasi Katri.

Photobucket

"Osaisitko kertoa ,että mikä sinun ja Danielin suhteessa oikein meni pieleen?" ,kysyi Elisa. "Meillä oli sellaista flirttailua. Minun puolestani olisimme voinneet edetä suhteessamme." ,vastasi Katri. "Mikä oli parhain ja kamalin kokemus Big Brother talossa?" ,kysyi Elisa jälleen. "Kamalin oli se kukkatehtävä ja parhain oli se kun sai viettää aikaa Paratiisissa." .sanoi Katri.


Photobucket

"Olit Inesin kanssa aika lähellinen talossa. Hän taisi ottaa lähtösi aika raskaasti. Nytkin hän itkee sinua." ,sanoi Elisa. "Ines oli talossa minulle todella hyvä ystävä. Toivottavasti tapaan hänen kanssaan pian ,mutta uskon hänen voittavan tämän kilpailun , joten emme näe varmaan kolmeen viikkoon." ,vastasi Katri.

 

"Mitä aijot tehdä nyt Big Brotherin jälkeen?" ,kysyi Elisa. "Elätän itteni lööpeillä ,jos en saa töitä. Musta tulee Johanna Tukiainen II" .vastasi Katri vitsaillen.


Photobucket

"Nyt näytämme parhaat hetkesi talossa!" ,sanoi Elisa hymyillen. "Onko ihan pakko?!" ,kysyi Katri. "Kyllä on. Naama ruutuun kiinni." ,sanoi Elisa hymyillen. Sitten Katri alkoi makoilen katsomaan telkkaria.

 

 

428

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket



Photobucket
"Kiitos haastattelusta Katri. Nyt Sauli voisi siirtyä tänne." ,kutsui Elisa.

Photobucket
Nyt oli Saulin vuoro astua Elisan piinapenkkin.

Photobucket

"Hyvää iltaa Sauli. Otit ilmeestä päätellen häädön raskaasti?" ,sanoi Elisa. "Hei vaan! Olisi se vähän raskasta ,mutta nyt olen taas elävien kirjoissa." ,vastasi Sauli hymyillen. "Mikä mahtoi mennä väärin ,kun putosit jo näin alussa?" ,kysyi taas Elisa. "Joku olisi kuitenkin joutunut lähtemään. Olen iloinen ,että lähin nyt sillä en haluaisi sinnitellä talossa ilman voittorahoja." ,vastasi Sauli.


Photobucket
"Olit talossa läheinen ystävä Danielille ja Martinalle. Miltä tuntui hyvästelle heidät?" ,kysyi Elisa. "Ne molemmat on tosi mukavia. Meistä voisi tulla hyviäkin kavereita. Uskon ,että tapaa heidät pian. En usko ,että he pitkälle pötkivät." ,vastasi Sauli nauraen. "Talossa yritit vähän flirttailla naisille. Oletko ulkomaailmassa todellinen pelimies?" ,kysyi utelias Elisa. "Kyllä mä taidan olla.." ,vastasi Sauli vaivaantuneena.
Photobucket
"Haluat varmaan nähdä parhaat palasi?" ,kysyi Elisa. "Tietenkin haluan!" ,vastasi Sauli ja kääntyi kiinnostuneena telkkaria päin.

 

 





 

23Photobucket40PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

 

 


Photobucket
"Toivottavasti jäätte julkisuuten positiivissa merkeissä. Ennen lähtöänne paljastan kuinka prosentit jakautuivat. Itseasiassa teille tuli muuten tasapeli. Tässä tulokset:" ,sanoi Panu.


 - Katri  -2

- Mikael  +2

- Mika  +2

- Sauli  -2

- Mauno  0

- Heidy  +1

 



Photobucket
"Nähdään." ,sanoi Panu ja hyvästeli kaksikon. "Pääsette tämän jälkeen hotelliin yöksi ja huomenna voitte vihdoinkin palata kotiinne." ,sanoi Panu.

Photobucket
Sitten molemmat poistuivat Talk Showsta.

Photobucket
Taksi odotti heitä Talk Shown edustalla.

Photobucket
"Mee sä taakse istumaan. Haluun istua edessä."  ,komensi Katri. "Ihan sama." ,vastasi Sauli. Sitten molemmat astuivat taksiin ja pääsivät viikon talossa olon jälkeen ulkomaailmaan.

Photobucket
"Tässä oli Talk Show tällä kertaa. Tapaamme taas uudestaan ensiviikolla ja häädemme kolmannen asukkaan." ,selostivat Elisa ja Panu yhteenääneen.

                                                                                               

 

 

                                                                                      Päivä 6 jatkuu

 


Photobucket
Slummin asukas Pamela päätti siirtyä sängylle rentoutumaan.

Photobucket

Risto on hetki aijemin suututtanut Susannan puheillaan. "Anteeksi , jos olin liian ilkeä." ,pyysi Risto hymyillen. "Aina sä vaan naurat! Ajattele jos vaikka sulle läheinen ihminen olisi lähtenyt kotiin. Ei  varmaan naurattaisi ,etkä jaksaisi muiden ilvailuja siitä." ,sanoi Susanna vihaisena.


Photobucket
Paratiisin asukkaat Heidy , Martina ja Ines päättivät syödä illalista. Daniel päätti kerätä likaiset astiat pöydästä. "Ines yritä hieman syödäkkin." ,opasti Heidy Inesiä. Ines vain itki itkemistään. "Ines ei osaa ajatella muutakuin itseään. Minäkin ikävöin Saulia. Ines haluaa vain kääntää huomionsa itseensä päin." ,sanoi kyllästynyt Martina.

Photobucket

Hetken kuluttua Martina nousi pöydästä. "Daniel mennään nukkumaan. Ei tota huomionkipeää rinsessaa jaksa yhtään katsoa." ,sanoi Martina. 


Photobucket

Kello 23.45. Ines on jo pitkään itkenyt Katrin häätöä. Heidy on yrittänyt tulla lohduttamaan häntä ,mutta turhaan.


Photobucket

Slummin asukas Keira päätti lukea sääntökirjaa ja Pamela piti seuraa hänelle.


Photobucket

Kello 0.14. Paratiisin asukkaat Mauno , Maria ja Heidy puhuivat hetki sitten tapahtuneesta häädöstä. "Mä olin oikeesti niin varma ,että mut häädetään talosta ,koska musta ei pidetä varmaan ulkomaailmassa." ,sanoi Heidy. "Mä taas olin varma häädöstäni ,kun Elisa sanoi ,että talosta häädetään toinenkin asukas." ,sanoi Mauno.

 

 


Photobucket

Sitten Mauno ja Maria ryhtyivät kuhertelemaan kahdestaan. "Ihanaa ,että ootte yhdessä. Mä vasta sain tietää nyt ja oon positiivisesti yllättynyt." ,iloinen Heidy sanoi. "Eilisestä lähtien ollaan salattu tätä. Nyt kun Elisa paljasti sen ,niin voimme nyt nauttia toistemme seurastamme julkisesti." ,sanoi Maria ja hyväili Maunon poskea. "Vielä kun saisi Inesin iloiseksi." ,tuumi Heidy.

 

 


Photobucket
Heidy nosti inesin kasvojen alta tyhjän lautasen. "Kun Martina on ollut niin vittumainen ,niin tehtäisiinkö hänelle pieni jekku?" ,ehdotti Heidy. Ines piristyi heti. "Mitä sulla on mielessä?" ,hän kysyi hiljaisesti.

Photobucket

"Voi vittu näiden kukkien kanssa. Tekis mieli heittää teidät kaikki päin seinään." ,kirosi vihainen Rami.


Photobucket

Kello 1.51.  Ines ja Heidy ovat päättäneet pilata Martinan hiukset. "Heidy , onko sulla nyt kaikki hiustenväripullot , sakset ja kaikki muut tarvittavat?" ,kysyi Ines. "Joo , oot kysynyt ton jo kolme kertaa. Aletaan jo hommin." ,sanoi Heidy.


Photobucket

Kello 2.14. Ines ja Heidy ovat leikanneet ja laittaneet Martinan hiukset. Enää heiltä puuttuu hiustenvärittäminen. "Tää on niin kivaa!" ,kihersi Ines.


Photobucket

Kello 2.25. Martina on herännyt siihen ,kun Heidy ja Ines ovat värjänneet hänen hiuksiaan. Martina on pukenut nopeasti vaatteensa päälle. "Mitä te oikein yritätte tehdä mun hiuksille?" ,hän tivasi. "Martina , anteeksi! Me ollaan tosi pahoilla." ,sanoi Heidy anoen. "Mistä te niin olette pahoillanne?" ,kysyi Martina. "Mene katsomaan peilistä!" ,neuvoi Ines nauraen.


Photobucket

Martina on siirtynyt peilin eteen ja huomannut hiuksensa. "Mitä vittua te olette tehneet minulle!" ,huusi järkyttynyt Martina. "Ei ollut tarkoitus!" ,sanoi Heidy. "Heidy , anteeksipyynnöt ei nyt auta. Meidän on paras kadota nyt heti!" ,neuvoi Ines.


Photobucket

"Nyt te olette kuolleita!" ,huusi Martina ja alkoi jahtaamaan Heidya ja Inesiä.


Photobucket
Ines oli Heidya nopeampi ,joten Martina päätti ottaa ensiksi Heidyn kiinni. Heidy juoksi äkkiä päiväkirjahuoneeseen päin.

Photobucket
Martina oli saamassa Heidysta otteen ,mutta Heidy avasi viime hetkellä Päiväkirjahuoneen oven ja juoksi sinne sisällä.

Photobucket

Sitten Heidy paiskasi nopeasti päiväkirjahuoneen oven ja ovi meni itsestään lukkoon. Martina hakkasi hetken ovea. "Hullu ämmä." ,sanoi Heidy kauhuissaan.

 

 


Photobucket
Nyt Martina päätti jahdata Inesiä.  "Kun mä saan susta kiinni ,niin toivot ettet olisi syntynytkään." ,huusi Martina. Mauno ja Maria muhinoivat sohvalla eivätkä kiinnittäneet heihin huomiota.

 

 

Photobucket

Ines päätti juosta nopeasti pihalle. "Nyt sä olet loukussa." ,mutisi Martina.


Photobucket

Ines kuitenkin juoksi nopeasti saunaan ja piteli saunanovea kaikilla voimillaan kiinni. Martina yritti avata oven ,mutta turhaan. "Et sä siellä loputtomiin pysty olemaan. Kun tulet ulos ,niin saat kunnon selkäsaunan." ,uhkaili Martina. "Mä olen vain täällä hetken. Parin minuutin päästä sut poistetaan tästä talosta väkivaltaisenkäytöksen vuoksi ja sitten voin rauhassa oleskella täällä talossa." ,irvaili Ines. Martina vain sylkäisi vain saunanovea päin.


Photobucket

Kello 2.35. Heidy on ollut Martinaa piilossa päiväkirjahuoneessa ja ines saunassa. Heidy on juttelemassa Big Brotherin kanssa. "Kai tajuatte tekonne vakavuuden? Pilasitte Martinan hiukset ilman hänen tahtoaan." Heidy vain alkoi ihmettelemään tätä. "Kyllä Martina pilasi Inesin hiuksetkin!" ,intti Heidy.


Photobucket
"Ines suostui siihen." "Ja paskanmarjat." ,sanoi Heidy. "Saatte Inesin kanssa rangaistuksen ,mistä teille tiedotetaan huomenna." ,kuulutti Big Brother. Heidy piti tätä epäoikeudenmukaisena ja pysyi vain hiljaa.

Photobucket

Mauno ja Maria olivat lähentyneet toisiinsa kunnolla. "Mä rakastan sua valtavasti!" ,kihersi Maria. "Minä rakastan suakin. Olet elämäni rakkaus." ,jatkoi Mauno.


Photobucket

Kello 2.40. Slummin asukkaat ovat päättäneet jäädä nukkumaan.

 

 

 

Tässä oli ensimmäisen viikon viimeinen päivä. Ensi osa ilmestyy viimeistäään ensi viikolla. Pahoittelen myös tämän osan myöhästymistä. Kommentoikaa <3