Viikko 1 , Päivä 5
 
 
 
 
 

 

 

 

Photobucket
Kello 06.23. Aamuvirkku Ines on herännyt.  Haukotellen hän nousi sängystään.
 
Photobucket
Ines katsoi ympärilleen ,että olisiko joku hereillä. "Mites mä näin varhain heräsin?" ,hän ihmetteli. Sitten Ines huomasi Maunon heränneen.
 
Photobucket
Kello 06.30.  Ines ja Mauno ovat ottaneet vapaan sängyn heidän käyttöönsä ja rupatelleet elämästäänsä.
 
Photobucket
Slummin asukkaat Mikael , Keira ja Rasmus olivat hereillä. Mikael vain itki taukoamatta ja Keira valitteli vessahätäänsä. "Mikset sitten käy pytyllä?" ,ihmetteli Rasmus. "Painukaa sisälle ,niin voin mennäkkin!" ,komensi rasittunut Keira
 
Photobucket
Keiran käytyä pytyllä päättivät Rasmus ja Keira syödä eilistä kärventynyttä kalaa. "No maistuuko?" ,kysyi Rasmus. "No ei todellakaan. Mutta ei ole muutakaan vaihtoehtoa." ,mutisi Keira.
 
Photobucket

Paratiisin asukkaat Ines ja Mauno juttelivat ruoaista. "Olispa nyt pirtelöö. Tekisi niin mieli." ,haaveli Ines. "Mä haluun vaan olutta ja kunnon kotiruokaa." ,totesi Mauno.
 
Photobucket
Big Brother on herättänyt Slummin asukkaat ja komentanut heidät töihin. "Vähä tää sänky on kova." ,sanoi Mika. "Niinpä. Mä en ees saanut kunnolla nukuttua enkä tiedä ,että kykenenkö töihin." ,valitteli Chiqi oloaan. Pamela vain siristi väsyneenä silmiään.
 
Photobucket
Mika jäi petaamaan muiden petejä. "Tää on niin perseestä." ,mutisi Rami ja päätti kävellä muiden luokse.

Photobucket
Slummin asukkaat ovat alkaneet aloitella tehtäväänsä. "Täällä on lämmintä." ,huomasi Keira tultuaan pihalle.
 
Photobucket
Kaikki Slummin asukkaat olivat nyt työntouhussa. Suurimalla asukkalla oli alusvaatteet päällä tehdessään viikkotehtävää.
 
Photobucket
Pamela yritti kannustaa Ramia parhaansa mukaan tehtävässä.
 
Photobucket
Lopulta Pamela itse masentui tehtävään. Itkuaan pidätellen hän jatkoi kukkakimppujen tekoa.
 
Photobucket
Kello 10.01. Susanna ja Risto ovat päättäneet lopettaneet tehtävän ja he siirtyivät kahdestaan sisälle. "Siis mun käsiin sattuu ihan hirveesti. Säki näytät ihan kalpealta." ,sanoi Susanna.
 
Photobucket
Susanna oli aloittamassa hieroamista Ristolle ,mutta Risto torjui hänet.  "Kyllä mulla on kaikki kunnossa. Kiitos vaan huolenpidosta." ,hän sanoi vaivaantuneena. Susanna vain kohautti ihmetellen olkiaan.
 
Photobucket
Paratiisin asukkaat olivat nyt hereillä. Katri hyppi innokaasti hyppynarulla ja muut juttelivat toisilleen sängyissä.

Photobucket
Kello 11.25.  On alkanut satamaan vettä. "Mä nyt kanssa lopetan ,kun noi laiskimukset lopetti aikoja sitten!" ,sanoi Chiqi apeana viitaten Ristoon ja Susannaan.  Rasmus lajitteli väsyneenä kukkia.
 
Photobucket
Paratiisin makuuhuoneessa Daniel ja Martina ovat lägentyneet. Heidän lisäkseen Jari ja Maria ovat myös makuuhuoneessa.
 
Photobucket

Jari ja Maria ovat lähteneet häiritsemästä Martinan ja Danielin kuhertelua.
 
Photobucket
Heidän lähdettyä Martina ja Daniel alkoivat suudella kiihkeästi.
 
Photobucket

Jari on tullut päiväkirjahuoneeseen.  "Mitä mieltä olet rakkaudesta Big Brother talossa?" Jari etsi itselleen rentouttuvan asennon ja alkoi puhumaan. "Se on kyllä vähän outoa. Itse en menisi kuhertelemaan muiden kanssa kameroiden edessä." ,hän tokaisi.
Photobucket
Kello 14.04. Katri on purskahtanut itkuun saatuaan tietää Martinan ja Danielin rakastelusta makuuhuoneessa. Katri on ollut talossa läheinen Danielin kanssa. Ines on myös purskahtanut itkuun ,koska on surullinen Katrin puolesta.
Photobucket
Katri ja Ines ovat päättäneet hakea shampanjaa vaatehuoneeseen. "Kyllä sä ansaitset paremman miehen." ,sanoi Ines. "Jos totta puhutaan ,niin me ei olla oltu missään välissä yhdessä Danielin kanssa. Varmaan olin hiukan mustasukkainen." ,sanoi hymyilevä Katri ja skoolasi Inesin kanssa.
 

Photobucket
 Kello 15.00. Heidy ja Mauno ovat keskustelleet häätöäänestykseen joutumisesta.

Photobucket

Mika on tullut kyselemään Keiran vointia. "Miten muuten voit? Oot ollut aika kireällä nää viimeiset päivät?" ,kysyi huolestunut Mika. "Mä voin ihan hyvin noihin muihin nähden." ,sanoi Keira osoittaen Ristoa.

Photobucket

Risto vain itki loputtomasti surkeaa Slummia. Ennen taloon astumista Risto on sanonut inhoavansa herkkiä ihmisiä.

Photobucket

Rasmus on päättänyt siivota todella likaisen Slummin pytyn.

Photobucket

Pamela on tullut päiväkirjahuoneeseen. "Miten voit?"  "Olosuhteihin nähden todella hyvin. " ,sanoi Pamela hymyillen. Sen jälkeen hän alkoi pyytämään mukavuuksia Slummiin ,johon Big Brother kieltäytyi.

Photobucket

Kello 15.34. Daniel ja Martina ovat harrastaneet aijemmin päivällä käsipelejä makuuhuoneessa. He vain katsoivat toisiaan hymyillen nojatuoleissa.

Photobucket

Lopulta he molemmat torkahtivat ja Katri päätti tulla katsomaan heitä juodessaan alkoholia.  Hän vain katsoi molempia loukkaantuneena.
Photobucket
Susanna ja Mikael ovat juttelemassa Slummin  "olohuoneessa" Tavalliseen tapaan Susanna juttelee hirveästi ,eikä anna toiselle oikein puhevuoroa. Mikael vain tyytyi kuuntelemaan hiljaisena.

Photobucket
Paratiisin asukas Mauno on tullut päiväkirjahuoneeseen. "Mitä jäät kaipaamaan ,jos sinut häädetään huomenna.?" "Kaikkia näitä asukkaita ainakin. Erityisesti Mariaa ja Inesiä." ,sanoi Mauno.

Photobucket

Big Brother on rakentanut myös Paratiisin puolelle ovet ,josta asukkaat poistuvat kun heidät häädetään talosta. Slummin ja Paratiisin ovet vievät samaan käytävään , josta he poistuvat ulkomaailmaan.

Photobucket

Mika , Pamela , Chiqi ja Risto ovat päättäneet alkamaan juoruamaan muista asukkaista neljistään.

Photobucket

Paratiisin asukkaat ovat huomanneet uudet ovet ja ovat päättäneet kokoontua niiden lähistölle. "Maria tulisitko pihalle. Mulla ois sulle tärkeätä asiaa." ,ehdotti Mauno.

Photobucket

Maria ja Mauno ovat vetäytyneet ulos. "Maria muista se ,että oot tässä talossa läheisin asukas mulle. Sä saat mut tässä talossa iloiseksi." ,sanoi Mauno. "Minä tunnen samoin sinua kohtaan. Olen alkanut pitämään sinusta kovasti." ,sanoi Maria totisena.

Photobucket

Sitten he alkoivat suutelemaan. "Mä rakastan sua." ,sanoi Maria. "Minä rakastan sinua monta kertaa enemmän." ,sanoi Mauno ja jatkoi suutelemista.

Photobucket

Slummin asukkaat ovat kokoontuneet tuoleille Big Brotherin käskystä. "Tehtävänne oli valmistaa kukkakimppuja. Olette....." Slummin asukkaat istuivat jännittyneinä tuoleilla.

Photobucket

Pamela ja Rami olivat iloisia ja olivat varmoja tehtävän onnistumisesta.
..................................................................................................................................................

.Photobucket

"......Epäonnistuneet!" Rasmus muuttui heti surulliseksi ja Risto alkoi raivoamaan. Muut vain istuivat tuoleilla totisena. "Rasmus tulisitko päiväkirjahuoneeseen.

Photobucket

"Joudut sanomaan Slummin muille asukkaille ,että elinojoja huononnetaan. Joudutte aamulla pihalle ja sillä välin Slummiin siirretään teidän valmistamat kukkakimput. Eli liikkumistilaa vähennetään rutkasti." Rasmun vain nyökkäsi vakavasti.

Photobucket

Sitten Rasmus siirtyi muiden luokse. "Elikkä meidän talo täytetään huomenna kukkakimpuilla." ,tiedotti Rasmus.

Photobucket

"Tää ei voi olla totta!" ,huusi epäuskoinen Chiqi  Pamela alkoi heti pähkäilemään ,että montako kukkakimppua he olivat valmistaneet.

Photobucket

Palju on lämmitetty ja Maria on siirtynyt siihen. "Onko siellä paljussa todella kuumaa?" ,uteli Mauno, "Joo on. Mutta kyllä täällä pystyy olemaan." ,sanoi Maria. "No tuun sinne paljuun sitten illemmalla ,kun ulkona on kylmempää." ,päätti Mauno.

Photobucket

Kello 16.45. Ines on purskahtunut itkuun. Hän on kertonut aijemmin ,että ikävöi Slummin asukkaita.

Photobucket

Ulko-ovet on suljettu ja asukkaat joutuvat viettämään aikaansa sisällä. Rasmus on päättänyt hyppiä aikansa kuluksi hyppynarulla , jonka Paratiisin asukas Maria on jättänyt toissapäivänä pihalle tehdessään kukkakimppuja.

Photobucket

Keira etsiskeli kaapista ruokaa ,mutta kaappi oli tyhjä. Lukuunottamatta papupurkkeja , joita Keira ei todellakaan päättänyt syödä.

Photobucket

Sauli on sanonut jännittävänsä huomista Talk-Showta. "Älä huoli. Kyllä sä pärjäät hyvin. Sulla on varmasti paljon kannattajia." ,rauhoitteli Katri.

Photobucket

Big Brother taloon virtaa koko vuorukauden lämmintä vettä. Sauli on päättänyt siirtyä suihkuun.

Photobucket

Kello 18.04. Daniel on päättänyt siirtyä olohuoneessa , jossa Ines on jo pitkän aikaan makoillut. "Missä muut on?" ,ihmetteli Ines. "Talon uudessa käytävässä ,missä on kylpyhuone ja kuntosali." ,sanoi Daniel.

Photobucket

Katri , Martina ja Sauli ovat päättäneet mennä kuntoilemaan Big Brother talon kuntosaliin.

Photobucket

"Tää ottaa kyllä koville." ,sanoi Martina. "Ainakin kunto paranee." ,huomautti Sauli. Katri vain pysyi hiljaa ja katsoi välillä Martinaa vihaisesti.

Photobucket


Itkuinen Chiqi on siirtynyt päiväkirjahuoneessa. "Mikä nyt niin on huonosti?"  "Kaikki! Täällä on niin kurjaa ja tylsää." ,itkuinen Chiqi puhui.

Photobucket

Kello 22.35.  Maria ja Mauno viettävät kahdestaan aikaansa paljussa. He kertovat elämänkertojaan toisilleen.

Photobucket

Big Brother on viimein avannut ulkovet. Rasmus huomasi sohvan kadonneen ,mutta päätti pysyä hiljaa ,sillä hän ei halunnut masentaa muita Slummin asukkaita entisestään.

Photobucket

Rasmus päätti korjata rikkinäisen suihkun , jonka Big Brother oli rikkonut ovien ollessa lukossa. "Tänne on ilmestynyt ihan hirveästi rikkaruohoja." ,kauhisteli Susanna.

Photobucket

Heidy , Ines ja Martina ovat päättäneet jutella huomisesta. "Huomenna kun sut häädetään niin mitä aijot tehdä?" ,kysyi Martina." Heidy vain katsoi Martinaa surullisesti. "Kuka on sanonut ,että Heidy häädetään sunnuntaina?" ,huomautti Ines. "Ämmä sun ei pidä sekaantua kaikkeen. Se oli vain ajattelua ,että jos Heidy häädettäisiin!" ,sanoi Martina vihaisesti.

Photobucket

Kello 23.45. Muut Paratiisin asukkaat ovat nukahtaneet. Jari ja Mauno ovat päättäneet jäädä juttelemaan ennen nukkumaanmenoa.

Photobucket

Slummissa taas kaikki asukkaat olivat hereillä. Risto on taas purskahtanut itkuun.  Keira ja Mikael katsoivat häntä hiljaisina.
 
Photobucket
Susanna yritti saada nukuttua ,mutta Risto piti suurta ääntä.  "Risto voitko lopettaa nyt sen parkumisen. Aamulla on tietenkin aikainen herätys , joten anna minun nukkua." ,sanoi kyllästynyt Susanna.