Vikko 1 , Päivä 4
 
 
 

 

 

 


Photobucket

Rami voivotteli pitkään niskakipuaan.  Muut asukaat , jotka olivat lopettaneet työnsä seisoivat vain ärtyneenä paikoillaan.


Photobucket

Mikakin päätti lopettaa työnsä ja perässä lopetti myös Ines. "Tarviin nyt rentoutumista! Voiko joku tulla tekee tätä työtä?" ,kyllästynyt Mika pyysi. "Joku kiltti vois myös tehä mun työt?" , jatkoi Ines

 

Photobucket
Suurin osa asukkaista eivät enää jaksa jatkaa toisten työtä , joten he valittelevat ryhmässä kipujaan. "Milloin tää tehtävä oikein loppuu?!" ,parkui Keira.

Photobucket
Kello 8.00. Big Brother on päättänyt tehtävän hetkeksi. "Vihdoin ja viimein!" ,huusi vihainen Risto. Katri vielä viimeisteli töitään. Sitten kuului Big Brotherin uusi kuulutus : "Kun sanon nimesi , menet terasilla olevasta ovesta sisään."
Photobucket
"Mitä tää oikein tarkoittaa?" ,ihmetteli Keira. Sitten Big Brother sanoi Danielin nimen.  Daniel kiiruhti jännittyneenä kohti ovea.
Photobucket

"Jes!" ,huusi Daniel avattuaan oven ja huomattuaan alkuperäisen pihan. Danielin jälkeen kutsuttiin myös Heidy ja Maria.

 
Photobucket

Seuraavaksi kutsuttiin Katri , Jari ja Ines. "Kaikki asukkaat varmaan kutsutaan tänne." ,mietti Heidy. "Ihanaa ,että saatiin oma piha takaisin!" ,ihasteli Maria.

 
Photobucket

Big Brother kutsui vielä Martinan , Saulin ja Maunon.  Big Brother on tehnyt Paratiisi ja Slummijaon. Molemmissa on yhdekaän asukasta. Paratiisin asukkaat asuvat isomassa talossa ja heillä on kaikkia ylellisyyksiä. Heille virtaa myös kuumaa vettä ympäri vuorokauden.

 

Photobucket
Slummilaiset ovat Keira , Mikael , Mika , Rami , Susanna , Rasmus , Pamela , Chiqi ja Risto. He joutuivat slummiin ,koska heillä oli huonoin työpanos. Slummin asukkaat tekevät joka viikko viikkotehtäviä. Jos he onnistuvat viikkotehtävässä he saavat nimeämisoikeuden ja paremmat oltavat. Jos he epäonnistuvat he eivät saa nimetä ja heidän elinolojaan huononnetaan. Slummin asukkailla on huonot ruoat ja he elävät todella köyhästi. He saavat vain käydä pihalla suihkussa ja vessassa. Suihkusta tulee vain kylmää vettä. Lisäksi Slummin asukkaat joutuvat valmistamaan kukkakimppuja ,kunnes tämä viikkotehtävä päättyy.

Photobucket

Slummin asukkaat valittelivat kohtaloaan. "Ihan perseestä! Me ei edes saada mitään palkkaa meidän rehkimisestä!" ,valitti Mika. "Miks me edes jouduttiin tähän slummiin. Mä tein ainakin ihan tunnollisesti tehtäviä." ,sanoi Susanna. "Toivottavasti tää kestää vaan viikon." ,sanoi Rami.

 
Photobucket

Iloiset Paratiisin asukkaat huomasivat ,että pihalla on uusi sauna.  "Kyllä tää on parempi sauna ,kuin se edellinen." ,sanoi Ines.

 

Photobucket
Sitten Sauli huomasi paljun. "Kyllä se kuumalähde oli parempi." ,sanoi Sauli.  "Mutta asukkaita on tällä puolella vähemmän." , jatkoi Daniel.

Photobucket

Kello 8.30. Big Brother on antanut slummille ja paratiisille luvan astua sisälle.  "Wau! Tääkin talo on muuttunut!" ,huudahti Ines. "Nyt me ollaan ihan erossa slummista." ,surkutteli Katri.

 

Photobucket

Sitten paratiisin asukkaat ryntäsivät sisälle. "Tää on pienentynyt." ,huomasi Sauli.  "Täällä on kivempii asioita ,kuin ennen!" ,huusi riemastunut Martina.

 
Photobucket

Heidy ja Jari riensivät talon lepotilaan. "Mä jo pelkäsin ,että nämä ovat hävinneet." ,sanoi helpottunut Heidy. "Kyllä tää paratiisi on kivempi paikka kuin se edellinen talo." ,tokaisi Jari.

 

Photobucket

Slummin asukkaat eivät taas olleet tyytyväisiä ja siihen oli myös pätevä syy. "Mä en voi elää näin pienessä tilassa!" ,huusi Keira ja pidätteli itkuaan. "Voi vittu!" ,huusi Mikael ja puristeli nyrkkejään.

 

Photobucket

Myös loput kuusi Slummin asukasta huomasivat likaisen totuuden. "Miten me edes pysystään tällä hengissä?" ,huusi Chiqi kauhuissaan. "Täähän vaikuttaa kivalta." ,hymyili Rasmus.

 

Photobucket

Kello 12.00. Big Brother on kutsunut Paratiisin ja Slummin asukkaat kuuntelemaan nimeämisten tulokset.

 
Photobucket

"Olette nimenneet seuraavat henkilöt häätöäänestykseen...."

 

Photobucket

Myös Slummin puolella jännitettiin. "Mun sydän pysähtyy melkeen!" ,huusi jännittynyt Risto.
Photobucket

"Milloin se oikein kerrotaan?" ,kärsimätön Chiqi huudahti. Muut Slummin asukkaat istuivat vain tuoleilla jännittyneinä.

 

Photobucket

.............................................................................................................................................................

 
...........................................................................................................................................................
 
 

Photobucket

..............................................................................................................................................................

 
..................................................................................................................................................................
 
 

Photobucket

"Katri!" ,kuului Big Brotherin ääni. "Voi vittu!" ,huusi epäuskoinen ja pettynyt Katri. Martina vain hymyili vieressä.

 
Photobucket
"Miks just Katri!" ,huusi Chiqi.

 

 
.....................................................................................................................................................

Photobucket

"Mikael!" Mikael vain hymyili. "Häätöäänestykseen joutuukin kolme!" ,huudahti Mika.

 

....................................................................................................................................................
 

Photobucket

 

 "... Mika!" Mika vain tyytyi hymyilemään. "Kivaa ,kun neljä asukasta vähintään joutuu ,niin sunnuntaina ei sitten jännitä niin hirveesti." ,sanoi Mika.
 

Photobucket

"Milloin tää jännitys oikein loppuu?!" ,tuskaili Risto.

 

................................................................................................................................................................
 
 

Photobucket
"Sauli!" Sauli vain otti tämän tiedon tyynen rauhallisena vastaan. "Niitä tulee viisi!" ,spekuloivat Paratiisin asukkaat.

.................................................................................................................................................................
 
Photobucket

"Mauno!"  "Jopas jotakin" ,totesi Mauno.

......................."ja................."
 

Photobucket

"Joo niitä tuleekin kuusi!" ,huudahti Ines. Jari vain katsoi jännittyneenä muihin asukkaisiin.


.............................................................................................................................................................
 

Photobucket

"Heidy!" Heidy otti tämän raskaasti. "Osasin jo odottaa tätä." ,hän mutisi pettyneenä. Häätöäänestykseen joutuivat : Katri , Mikael , Mika , Sauli , Mauno ja Heidy, Häätöäänestyksessä on nyt kuusi asukasta ,eivätkä asukkaat tiedä ,että sunnuntaina häädetään kaksi asukasta.

 

Photobucket

"Ihan hirveetä! Nyt on hirveä jännitys tämä loppuviikko." ,kauhisteli Sauli. "Niimpä!" ,totesi Mauno pettyneenä.


Photobucket

Susannaa vihastutti ,että Mikael ja Mika olivat häätöäänestyksessä. "Ihan epäreilua ,että talon kivoimmat henkilöt Mika ja Mikael on häätöäänestyksessä. Ne on myös ainoat häätöäänestyksessä olevat , jotka ovat slummissa."


Photobucket

Big Brother oli sulkenut Slummin ulko-ovet ja verhot olivat ilmestyneet ovien eteen. "Ihan tyhmää! Mä en saa täällä henkeä!" ,marmatti vihainen Chiqi. "Tää Slummi on myös kauheen pieni!" , jatkoi Pamela.


Photobucket
Kello 14.03. Heidy on päättänyt vetäytyä yksin makuuhuoneeseen lepäämään. Heidy on yksi häätöäänestyksessä olevista.

Photobucket

Paratiisissa on yllinkyllin alkoholia. "Mä niin haluisin ,että sä jäisit sunnuntain jälkeen tänne taloon. En haluaisi jäädä loppuajakseni talossa näiden nuorten kanssa." ,sanoi Maria. "Toivottavasti mä jään tänne. Sun kanssasi on niin mukavaa keskustella." ,sanoi Mauno ja jatkoit juomista.


Photobucket

Paratiisissa on myös uudet tilat. Kuntoiluhuone ja uusi kylpyhuone ,sillä vanha kylpyhuone jäi Slummin puolelle ja se jouduttiin purkamaan. Pienestä käytävästä pääsee näihin tiloihin.

 

Photobucket

Käytävän ensimmäinen ovi vie talon kuntoiluhuoneeseen , jossa Paratiisin asukkaat Martina ja Sauli parhaillaan kuntoilevat.


Photobucket

Toinen ovista vie kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone on pienentynyt ,mutta sitä käyttääkin vain enään yhdeksän asukasta.

 
Photobucket

Slummin asukkaat Susanna ja Keira ovat ensikertaa huomanneet Slummin makuuhuoneen "Täällä on vaan kuusi sänkyä!" ,huusi Keira ihmeissään. "Kaikki ei saa nukkumapaikkoja!" Susannakin ihmetteli tätä ja myös sänkyjen kovuutta.


Photobucket

Slummin asukkailla on myös kaappi , josta he voivat laittaa ruokaa tähän vanhanaikaiseen uuniin. Slummin asukkaat eivät saa kaapistaan herkkuja ja muita hyviä tuotteita. "Toi uuni näyttää ihan paskakasalta." ,voivetteli Risto.


Photobucket

Kello 15.45. Paratiisin asukkaat ovat löytäneet shampanjapullon ja ovat päättäneet juoda sen yhdessä. "Skoolataan meidän tulevaisuudelle!" ,huusi Ines. "Kippis!" ,huusivat asukkaat yhteen ääneen.

 

Photobucket

"Mitäköhän niille muille mahtaa kuulua?" ,pohti Chiqi. "Nillä on varmaan se meidän entinen talo. Ainakin joillakin on hyvät oltavat." ,sanoi Mika hymyillen.


Photobucket

Kello 17.00. Big Brother on avannut verhot ja ulko-ovet.  Slummin pihaa on hiukan muokattu. Suihku ja vessanpytty on siiretty Slummin "terasille" Mikael ja Susanna ovat ensimmäisinä pihalla. "Eikä yksi sohva lähti!" ,huudahti Mikael.


Photobucket

Paratiisin asukkaat päättävät mennä pihalle ,sillä Mauno on sitä ehdottanut heille.


Photobucket

Kello 17.32. Paratiisin asukkaat Ines , Katri , Sauli ja Martina ovat siirtyneet paljuun. "Kelpaahan tää paljukin." ,sanoi Katri. "Puolet meistä Paratiisista ei vain mahdu tähän." ,sanoi Sauli.


Photobucket

Slummin asukas Rami on päättänyt mennä päiväkirjahuoneeseen. "Mä tein noita kukkakimppuja tosi hyvin ,enkä valittanut kertaakaan. Eli miksi edes jouduin tänne näiden sekopäiden puolelle." ,valitti Rami.


Photobucket

Susanna ehdotti muille munakkaan kokkamista Slummin grillissä. "Susanna hyvä idea ,mutta meillä ei ole kananmunia." ,sanoi Keira hymyillen. "Meillä on muuten kaapissa kalaa. Valmistetaan sitä." ,sanoi Mika.


Photobucket

Kello 18.15. Rasmus on hakenut kalaa kaapista ja Mika on lupautunut paistamaan sen grillissä.  Rami , Risto ja Mikael seuraavat vierestä ja ovat lupautuneet tulla auttamaan tarpeentullessa.


Photobucket

Slummin asukkaat Chiqi ja Pamela juttelevat sisällä meikeistä. "Nyt kun kaikki miehet grillaa ,niin naisten pitäisi saada meikata." ,sanoi Pamela. "Niin just! Mä haluisin niin meikkailla itteäni. Big Brother ei voi kiduttaa meitä ja kohta me näytetään tosi rumilta ilman meikkiä" ,sanoi Chiqi.

 

Photobucket

Kello 19.00. Mika ei ole pärjännyt grillamiessa ja Mikael on tullut hänen jälkeensä. Mikael sähli vielä enemmän ja sen jälkeen pyydettiin apuun Rami. "Ähh. Tää on nyt niin kärventynyt!" ,ärtynyt Rami sanoi.

 

Photobucket

Mika on päättänyt mennä syyttelemään Mikaelia "Miks menit auttamaan mua grillaamaan , jos et sitä osaa. Pahensit asiaa entisestään." ,sanoi Mika syytellen. "No ei oo mun syy , jos toi grilli on niin paska!" ,puolustautui Mikael. "Kyllä me voidaan syödä kärvistynyttäkin kalaa." ,rauhoitteli Risto.

 

Photobucket

Kello 20.45. Paratiisin asukkaat  Mauno ja Maria juttelevat kahdestaan nuoruudestaan. Katri , Ines ja Sauli taas ovat lämpimässä paljussa.

 

Photobucket

Väsyneet ja haisevat Keira ja Mikael ovat päättäneet mennä nukkumaan. He eivät halua käytää kylmää suihkua ja varsinkaan pihalla , jossa ovat monet asukkaat.

 

Photobucket

Kello 22.01. Mika on tajunnut ,että heidän tehtävänsä jatkuu valmistelemalla kukkakimppuja. Risto on tästä purskahtanut itkuun. "Mä oon niin vahva ihminen ,mutta en enään kestä. En jaksa valmistaa enään noita kukkia yhtää. Tää on täyttä helvettiä." ,itkeskeli Risto.


Photobucket

Pamelakin on alkanut itkemään ,siitä ettei hän saisi peseytyä lämpimissä vedessä. "Mä haisen ihan hirveesti. Ei siinä muu auta Pamela." ,sanoi Susanna rauhoitellen Pamelaa.


Photobucket

Paratiisin asukkaat Sauli , Martina , Mauno ja Jari ovat käynneet nukkumaan ,sillä he eivät ole nukkuneet pitkään aikaan.

 

Photobucket

Kello 23.05. Heidy on valmistanut itselleen drinkkeja ja Daniel on päättänyt pelata shakkia. Heidy on katsonut jo pitkään Danielia lumoutuneena.


Photobucket

Martina on päättänyt siivota pöydälle jääneet voileivät. "Ihan järjetöntä ,että nää jätetään tänne lojumaan." ,sanoi Martina vihaisesti.


Photobucket

Ines on päättänyt valmistaa illallista hereillä oleville Paratiisin asukkaille.


Photobucket
"Mitä myrkkyä se oikein keität? ,ilvaili Martina.  "Tunnetaan nimellä ruoka." ,vastasi Ines.
Photobucket

"Maista sitä niin tiedän ,että uskallanko syödä sitä." ,komensi Martina. Maistettuaan Ines totesi sen olevan hyvää.

Photobucket
Kello 23.15. Ines on valmistanut illallisen ja on päättänyt tarjoilla sen pöytään. "Tuoksuu hyvälle!" ,sanoi Martina. "Niin sen pitääkin." ,totesi Ines.

Photobucket

Kello 23.45. Mika on valittanut ,ettei haluaisi mennä kylmään suihkuun. "Kyllä se suihku on parempi ,kuin ei mitään. Ajattele se lämpimänä vaahtokylpynä." ,neuvoi Chiqi syödessään kärventynyttä kalaa.

Photobucket

Mika on päättänyt kokeila kylmää suihkua. "Kylmää!" ,huusi Mika täristen ,mutta päätti kuitenkin pestä itsensä kunnolla.
Photobucket
Kello 0.14. Mika on päättänyt syödä Slummin asukkaiden yhteistä ananaspurkista ananasta. Susanna on kuitenkin tullut torumaan Mikaa.
Photobucket

Tovin kuluttua kaikki Slummin asukkaat ovat nukahtaneet ja makuuhuoneesta kuului van kuorsaus.

Photobucket

  Maria on talon ainoa asukas joka on viellä hereillä. Hän päätti jäädä pihalle kuuntelemaan musiikkia surullisin mielin.