Asukkaat

 

 


Photobucket

Ensimmäinen asukas on Risto Koskela.  Risto on 24-vuotias yksityisyrittäjä.  Bi-seksuaali Risto inhoaa herkkiä ihmisiä.  Voittorahoillaan hän laajentaisi yritystään.

Photobucket

 Toinen asukas on Rasmus Sievinen.  Rasmus on 30-vuotias vartija. Rasmus on heteroseksuaali ja hänellä on omasta mielestään hyvät hurmaustaidot. Voittorahoilla Rasmus lähtisi matkalle ja remontoisi kotiaan.

Photobucket

Kolmas asukas Katri Niittykumpu.  Katri on 23-vuotias lastenhoitaja.  Heteroseksuaali Katri on loistava tanssija ja hän inhoaa itsekkäitä ihmisiä. Jos Katri voittaisi hän muuttaisi voittorahoillaan vuodeksi etelään ja maksaisi laskunsa.

Photobucket

Neljäs asukas on Susanna Suokas.  Susanna on 24-vuotias opettaja.  Heteroseksuaali Susanna itsensä mielestä iloinen , ystävällinen ja auttavainen ihminen. Voittorahoillaan Susanna muuttaisi vuokra-asunnostaan omakotitaloon.

Photobucket
Viides asukas on filipiililäinen Chiqi Sue Jerichoto.  Chiqi on 22-vuotias ja hän työskentelee kosmetiikka-alalla.  Chiqi pitää itseään ärsyttävänä ja räväkkänä persoonana.  Bi-seksuaali Chiqi tuhlaisi voittorahansa kaikkeen tarpeettomaan.

Photobucket

Kuudes asukas on kenialainen Rami Fardy.  Rami on 23-vuotias baarimikko. Heteroseksuaali Rami on ärtyisä ihminen ja hän rakastaa yhden yön juttuja.  Voittorahoilla Rami maksaisi laskunsa ja perustaisi aikuisviihde yrityksen.

Photobucket

Seitsemäs asukas on suomenruotsalainen Daniel Johansson.  Daniel on ammatiltaan Uinninvalvoja ja malli. Hän on 22-vuotias heteroseksuaali. Daniel lähti taloon etsimään sitä oikeaa ja myös saadakseen positiivista kuuluisuutta. Voittorahat menisivät jälkipolven hyväksi.

Photobucket

Kahdeksas asukas on Ines Laaksonen. Ines on 25-vuotias ja hän on töissä vaatekaupassa. Bi-seksuaali Ines on hemmoteltu ja hän saa aina mitä han ikinä haluaakaan. Hän vihaa itsekkäitä ja juonittelevia ihmisiä. Voittorahoilla Ines ostaisi kaikkea muotiin liittyvää ja pitäisi isot bileet.

Photobucket

Yhdeksäs asukas on Mikael Karihtala.  Mikael on 23-vuotias tarjoilija. Hän on bi-seksuaali ja tunteikas ihminen. Mikael lähti taloon rahojen takia , joilla hän ostaisi vihdoinkin oman asunnon.

Photobucket

Kymmenes asukas on irakinsuomalinen Sauli Kyllönen. Sauli on 24-vuotias stuertti. Hän harrastaa yökerhoissa käymistä. Heteroseksuaali Sauli lähti taloon julkisuuden takia. Voittorahoilla hän muuttaisi Miamiin.

Photobucket

Yhdestoista asukas on Heidy Von Lumen. Heidy työskentelee koruliikkeessä ja hän on 20-vuotias.  Hän haluaa kovasti erottua muista ihmisistä.  Heteroseksuaali Heidy ei pidä laskoista ja valittavista ihmisistä. Voittorahat hän säästäisi tulevaisuuteen.

Photobucket

Kahdestoista asukas on Maria Holm. Maria on entinen malli ja nykyisin hän työskentelee maskeeraajana. Hän on 56-vuotias ja heteroseksuaali. Maria katuu nuoruudessa tehtyjä abortteja. Jos Maria voittaisi Big Brotheriin ,niin hän antaisi suurimman osan rahoista perheelleen ja hemmottelisi itseään lopuilla rahoilla.

Photobucket

Kolmastoista asukas on Mauno Ryhtö. Mauno on 61-vuotias leski  ja rekkakuski.  Heteroseksuaali Mauno on rauhallinen ja ystävällinen ihminen. Voittorahoilla hän elelisi vanhuudensa päivät turvaten.

Photobucket

Neljästoista asukas on Martina Lehtinen.  Martina on 26-vuotias heteroseksuaali. Hänellä on oma kauneusala yritys. Martina on itsensä mielestä täydellinen ihminen ja hän ei pidä siitä ,että hänet sekoitetaan Martina Aihtolehteen.  Voittorahoilla Martina laajentaisi kotiaan ja asuntoaan.

Photobucket

Viidestoista asukas on Jari Nykänen. Jari on 28-vuotias tietokoneinsinööri.  Heteroseksuaali Jari rakastaa muiden ärsyttämistä ja komentelua.  Hän ei pidä siitä ,kun häntä haukutaan usein nörtiksi. Voittorahoilla Jari sisustaisi omakotitaloaan parempaan kuntoon.

Photobucket

Kuudestoista asukas on Mika Saarinen. Mika on 27-vuotias palomies.  Heteroseksuaali Mika on sosiaalinen ja mukava ihminen. Mika lähti taloon saadakseen haastetta ja kokemusta. Voittorahoilla hän ostaisi uuden talon ja auton.

Photobucket

Seitsemästoista asukas on afroamerikkalainen Keira Dayly.  Keira on 24-vuotias sisustussuunittelija.  Keira on bi-seksuaali ja hän on värikäs persoona. Voittorahoilla Keira perustaisi oman majatalonsa.

Photobucket

Kahdeksastoista asukas on Pamela Kallio. Pamela on 28-vuotias valokuvaaja ja baarimikko. Heteroseksuaali Pamela on tottunut sanomaan kaikki asiat suoraan. Voittorahoilla Pamela päättäisi hemmotella itseään koko vuoden.

 

Photobucket

Ensimmäisenä taloon astuu Risto.   Risto yritti pitää itsensä rauhallisena ,mutta taloon meno jännitti häntä suunattomasti.

Photobucket

  Pian Risto olikin talossa ja yllättyi. "Onpas tää talo iso! Oonko eka asukas? Woow!" , ihmetteli yllättynyt Risto.

Photobucket

Toinen asukas Rasmus tuli heti Riston jälkeen. Mies vain katseli rauhallisesti ovea ,josta pian astuisi taloon.

Photobucket

 "Terve!" ,huusi Risto oven käytyä. "Hei. Eikö muut ole viellä tulleet?" ,hämmästeli Rasmus.

Photobucket

Rasmuksen jälkeen tuli Katri. Katri on talon ensimmäinen naisasukas.  "Heippa ulkomaailma!" ,hihkaisi Katri käytävälle mentyään.

Photobucket

 Risto ja Rasmus juttelivat risteilystä laivalla ,kun ovi kävi kolmannen kerran. "Hei kaikki! Mä oon Katri!  "Hei! Liity vaan seuraan!" , kutsuivat miehet.

Photobucket

Neljäs asukas Susanna astuu seuraavana taloon.  "Hyi ,että mua jännittää." , kauhistunut Susanna sanoi itsekseen.


Photobucket

Riston ja Rasmuksen keskustelu oli vaihtunut juniin. Yönsä huonosti nukkunut Katri taas yritti saada itselleen hyvän lepoasennon. Samalla hetkellä Susanna astui taloon : "Hei kaikki!"


Photobucket

 Viidentenä taloon astuu filipiililäinen Chiqi.  Chiqi käveli tyynen rauhallisena taloon.

Photobucket

Sitten ovi kävi viidennen kerran. "Hei mä oon Chiqi Sue. Kutsukaa vaan Chiqiks." , riemastunut Chiqi tervehti. "Ihana nimi!" ,huudahti Katri.


Photobucket

Kuudes asukas on kenialainen Rami.  Rami käveli totisesti kohti taloa.


Photobucket

Keskustelu oli taas vaihtunut risteilyyn ja sisään astui Rami.  Rami vain käveli sohvalle hiljaisesti huolimatta tervehdyksistä.

Photobucket

Seitsemäs asukas suomenruotsalainen Daniel on seuraava asukas.  Tyytyväinen ja jännittynyt Daniel käveli todella nopeasti ovea kohti. Hän halusi nopeasti taloon.


Photobucket

Asukkaat puhuivat edelleen risteilystä ,kunnes Risto huomasi ovista tulevan Danielin. "Moi kaikki!" ,huudahti Daniel. "Onpas komea mies." ,ihasteli Risto. "Älä muuta viserrä!" ,huusi Susanna perään.


Photobucket

Seuraava asukas on Ines. Ines käveli koko käytävämatkan hymyillen.  "Voi ,että kun oon niin lähellä!" ,sanoi Ines itsekseen jännittyneenä.


Photobucket

Asukkaat puhuivat edelleen tiiviisti risteilystä ,kun Ines astui taloon. "Moii! , sanoi Ines ,mutta kukaan ei kuullut ,koska kaikki olivat niin keskittyneitä risteilyaiheeseen.  "Moi kaikki!" ,huusi Ines kovemmin. "Ai hei! Nyt on varmaan kaikki asukkaat koossa." ,tuumasi Risto.

Photobucket

Asukkaat olivat väärässä ,sillä taloon astelee viellä lisää asukkaita. Yhdeksäntenä taloon kävelee Mikael. Hän tärisi jännityksestä kävellessään kohti taloa.


Photobucket

Asukkaat hiljentyivät ,kun he huomasivat Mikaelin astuttua taloon. "Yhdeksäs asukasta! Eikö meitä pitänyt olla kahdeksan?!" ,huusi Risto ihmeissään. "No tässä minä kuitenkin olen." ,sanoi Mikael.

Photobucket
Kymmenentenä asukkaana taloon astuu irakinsuomalainen Sauli.  Sauli oli hermoissaan ,koska Talk Show:ssa oli todella monia kameroita ,jotka kuvasivat häntä.
Photobucket

Sauli astui taloon ja alkoi tervehtimään kaikkia yksitellen.  "Uusi perheenjäsen!" ,huusi Katri innoissaan. "Asukkaita tulee varmaan 12." ,totesi Rasmus. Muut asukkaat alkoivat myös uskomaan ,että taloon astelisi viellä 2 asukasta.


Photobucket

 Yhdestoista asukas Heidy päästettin nopeasti astumaan taloon.  Heidy käveli taloa kohti loukkaantuneena. Talk Show:ssa huudetut buuakset loukkasivat pirteää Heidya.

Photobucket
Heidy astui taloon ja oven äänestä päätellen Chiqi huomasi uuden asukkaan. "Uusi asukas!" ,huusi Chiqi. "Tervetuloa perheeseen!" ,toivotteli Sauli. "Hei vaan kaikille!" ,huudahti Heidy.

Photobucket

Kahdestatoista asukas on talon ensimmäinen vanhus. 


Photobucket

Maria astui taloon.  "Nyt sitten on kaikki asukkaat tulleet!" ,sanoi Katri.  "Hei nuorukaiset!" ,iloinen Maria sanoi.  "Kivaa kun saadaan vähän vanhempaakin väkeä taloon." ,sanoi Rasmus.


Photobucket

 Kolmastoista asukas on talon toisista vanhuksista.  Mauno käveli tyytyväisenä kohti taloa.

Photobucket

Kun Mauno astui taloon alkoivat asukkaat ihmetellä ,että monta asukasta kaiken kaikkiaan taloon astuu. Mauno sai kuitenkin iloiset tervehdykset muilta asukkailta.


Photobucket

Neljästoista asukas on Martina Lehtinen.  Ystäväpiirinsä hyvästellyt Martina käveli haikeasti kohti taloa.


Photobucket

"Uusi perheenjäsen!" ,huusi Susanna innoissaan ,kun huomasi Martinan astuvan taloon.  "Onko toi Martina Aitolehti. Meidän talossa on julkkis!" ,huusi Risto innoissaan. "Sori vaan ,mutta en oo se!" ,sanoi Martina hymyillen.

Photobucket

Viidestoista asukas Jari alkoi kävelemään rauhallisesti taloon pitkät odotuksen jälkeen.


Photobucket

"Sulla on niin ihanasti noi meikit." ,ihasteli Heidy Martinaa. "Uusi jäsen!" ,huusi Mauno nähtyään Jarin.


Photobucket

Sitten oli seuraavan asukkaan vuoro astua taloon.  Mika käveli malttamattona kohti taloa.


Photobucket

 Astuttuaan taloon Mika hämmästyi. "Ootko sä Martina?!" ,huudahti Mika epäuskoisena. "En ole se Martina Aitolehti ,mutta nimeni on kyllä Martina." ,sanoi Martina vihaisena.  "Vähän meitä on monta asukasta täällä!" ,hämmästeli Heidy.

 


Photobucket

Toiseksi viimeisenä taloon astuu afroamerikkalainen Keira.  Vakava Keira käveli diivamaisesti ennen taloon astumista.


Photobucket

Asukkaat luulivat ,että Mika on viimeinen asukas , joten he alkoivat jutella taas risteilystä. Martina kuitenkin huomasi taloon tulleen asukkaan.

Photobucket

Viimeinen asukas on Pamela. Pamela käveli horjahdellen pitkin käytävää. Häntä jännitti suunattomasti ,kuten muutkin asukkaat olivat jännittäneet ennen taloon astumista.
Photobucket
Ovi kävi viimeisen kerran auki ja asukkaat tervehtivät uutta asukasta tietämättä ,että hän olisi viimeinen. "Vähän täällä on hirveesti porukkaa!" ,ihmetteli Pamela.


Photobucket

Asukkaat olivat odottaneet tovin uusia asukkaita ,kunnes he huomasivat ettei niitä enää tulisi.  Asukkaat olivat nyt tunnin ajan tutustuneet toisiinsa. "Outoo ,että moni tuhlaisi suurimman osan voittorahoistaan etelään matkustamisessa." ,ihmetteli Daniel.

 

 

 

Tässä on kaikki asukkaat. Miten he tulevat toimeen 15 viikon ajan? 1 päivä julkaistaan sunnuntaina 22.00